Slide ARKON FESTIVAL Full kontroll
på alle involverte
Vi er klare til å sette opp DITT prosjekt.
Ta kontakt!
957 03 345 hei@arkon.no

Personvernerklæring

Arkon Event DA personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan arkon samler inn og bruker personopplysninger fra brukere av tjenesten arkon.no.

Arkon Event DA (heretter «arkon»), ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger for bruker arkon

Daglig leder har det daglige ansvaret for Arkons behandlinger av personopplysninger på *.arkon.no. For å logge seg inn i tjenesten arkon.no må man ha fått tildelt en bruker som er knyttet til minst ett arrangement. Når man oppretter og benytter en slik bruker så samler arkon inn det minimum av data som er nødvendig for å identifisere brukeren samt sørge for sikker behandling av data og innloggingsprosess.

Denne informasjonen er:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • E-postadresse
  • Mobilnummer (frivillig)

I tillegg så logges følgende informasjon ved innlogging for å øke sikkerheten samt begrense mulighetene til misbruk og angrep på tjenesten. Disse dataene lagres i to dager før de slettes:

  • Tidspunkt for innlogging
  • IP-adresse på maskinen du logget inn fra

Behandlingsgrunnlaget for dette er nødvendighet for å oppfylle avtalen arkon har med kunden som ønsker tilgang til tjenesten på en sikker måte.

Auth0 Inc. og EASYISP Fause er arkons databehandlere for denne tjenesten. Auth0 inc er arkons leverandør av identitetsløsning som sikrer lagring av e-post, passord og historikk, samt den tekniske delen av autorisasjonen. I tillegg leverer de tjenester som skal sikre arkon ytterligere:

  • Brute force detection: Registrerer hvis en bruker prøver å logge inn mange ganger med feil passord og kan deretter sperre kontoen.

All datalagring og behandling av data for Auth0 Inc foregår innen EU.

EASYISP Fause er arkons driftslerandør og drifter maskinvaren som arkon kjører på og sørger for:

  • Maskinvare
  • Nettilgang
  • Backup and recovery

All data og maskinvare for EASYISP kjøres fra datahaller i Norge.

En egen databehandleravtale mellom arkon og EASYISP Fause og Auth0 inc.  regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

 Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Arkon bruker informasjonskapsler for å beholde sesjonen under innlogging og ikke til noen andre former for sporing.

Kontaktinformasjon

E-post: konakt@arkon.no

Telefon: +47 95703345

Postadresse: Hemnevegen 265, 7320 FANNREM